Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/top-event.nl/public_html/includes/config.inc.php on line 28
Top-Event :: Top-Vergaderlocatie
Home

Het zoeken naar de juiste locatie voor vergaderingen, congressen, seminars, etc. kost veel tijd. Rekening houdend met uw wensen en budget zoeken wij naar de locatie die het beste bij uw bijeenkomst past!

Hoe vaak komt het niet voor dat u onverwacht een locatie moet zoeken voor een zakelijk evenement. En heeft u eindelijk een locatie gevonden, blijkt deze niet meer beschikbaar te zijn. Een onverwachte zoekopdracht past meestal niet in het werkproces en kost veel meer tijd dan u denkt. Tijd die u op een meer productieve wijze had kunnen besteden.

Wij kunnen de zoekopdracht van u overnemen. Het opdrachtformulier vindt u onder Contact!

Op deze site vindt u geen zoekprogramma om locaties te zoeken. Dat doen wij voor u! De locaties die wij u adviseren zijn door organisatiebureau Top Event bezocht en beoordeeld. Wij zoeken voor u naar een locatie die bij uw bedrijf en uw activiteit past. De beoordeling geven wij met ons zoekresultaat aan u mee.

Contact informatie
Telefoon: 0182 - 300685 of 06 - 54246593
Adres: Haarmos 46, 2811 GT Reeuwijk
Postadres: Postbus 92, 2800 AB Gouda

E-mail
wlok@top-event.nl